Next Generation Tennisläger 10-11 mars

Under helgen 10-11 mars har många av våra juniorer varit på lägerverksamhet arrangerat av Tennis Väst. Deltagare är spelare som anses kunna spela matcher, förhoppningsvis är med på seriespel redan. Tennis Väst:s ambition med denna aktivitet är att få fram fler tävlingsspelare i regionen.

Det är ofta väldigt roliga läger där man får träffa andra spelare från västra Sverige. Spelare man kanske mött i någon tävling tidigare, eller kommer möta framöver. Det är också kul att få träna med andra spelare som man normalt inte tränar med, och ha andra tränare än man normalt har.

Inför tennislägerperiod får alla tennisföreningar som är med i Tennis Väst en förfrågan om vilka spelare som är aktuella för lägerverksamhet. Från Karlstads Tennisklubbs sida väljer vi att lista alla spelare som kan räkna poäng och som kan genomföra en match i den åldersgrupp som Tennis Väst erbjuder läger. Det är sedan upp till Tennis Väst att välja vilka spelare de vill bjuda in. Vår förening tycker att så många som möjligt bör få prova på detta med läger. Samtidigt är det svårt att arrangera för alla varje gång.

Denna gång deltog följande spelare från Karlstads Tennisklubb på läger i Kil, Trollhättan, Vänersborg och Lidköping.

Mateo Trandem, Erik Nordström, Emilia Hollman, Emilia Nyberg, Emma Örtlund, Alva Lindström, Caroline Örtlund, Axel Nordenfeldt, Sigge Polleryd, Marius Dreierbakken, Arvid Wahrolin, Arthur Friberg, Melker Hedberg, Hjalmar Petrov.
Bild ovan från Trollhättan.
Bild ovan från Vänersborg.
Bild ovan från Kil.
Ytterligare ett par spelare från Karlstad har fått erbjudande men avstått denna omgång.
Kostnaden för läger betalas av Karlstads tennisklubb.
För er som inte fått erbjudande denna gång, håll koll bland epost-utskicken under året från föreningen, vips är det ert barns tur med lite lägerverksamhet. 🙂