Mässa i Racketcenter -> Mixed Training Week -> chans för medlem att prova på annan racketsport eller gym!

Karlstads Tennisklubb erbjuder nästa vecka en ”Mixed Training Week”!

 

Racketcenter har kommande vecka industrimässa i tennishallen, men övriga delar i Racketcenter är öppna. Detta påverkar Karlstads Tennisklubb. Ändringarna gäller söndag 21/1 tills fredag 26/1 där det då inte blir någon vanlig tennisträning.

Däremot vill vi ge er som medlem möjlighet att prova något nytt/varierat och erbjuder alla (barn som vuxna) som tränar gruppträning att komma på sin vanliga träningstid till Racketcenter, och där prova på squash, pingis, badminton samt använda vårt gym fritt!
OBS: För boll-och busgrupperna onsdag 16-18 och boll- och bus fredag 17:15 – 18:00 så sker tennisträning som vanligt, men samtliga på badmintonbanorna som minitennis.
För alla övriga grupp-pass gäller att ni kommer på er vanliga träningstid. Sen finns det några hinkar med squash- resp pingisrack vid reception som ni får låna kostnadsfritt. Badminton är tyvärr tämligen uppbokat kvällstid vardagar, men för de grupper som ska träna söndag 21/1 får ni spela badminton! Det finns rack för er att låna då. Vi har en tränare på plats i gymmet som guidar de yngre medlemmarna varje dag. För våra A/B/C-grupper och vuxna grupper har vi ingen tränare på plats, utan vi tänker att ni klurar ut på egen hand hur de andra sporterna fungerar… 😉
Så passa på att testa en annan träningsvariant denna vecka!
Tennisträning som vanligt fram tills 20/1 och sen vanliga tennispass igen lördag 27/1.
Längre fram under våren är det även 2 tillfällen till som är helstängda för träning i Racketcenter pga mässor. Det gäller 21/2 – 22/2 samt 20/3 – 26/3. Vi skickar ut påminnelse om detta längre fram.
Vi ser fram emot en kul och annorlunda träningsvecka! Välkomna!