Inbjudan till SO Touren minitennistävling Arena Vänersborg 14 april

Karlstads Tennisklubb har tillsammans med många andra tennisklubbar i region Väst möjlighet att vara med på ett större tennis-event i Vänersborg 14 april, där man spelar minitennistävling under några timmar. Se en film här från förra året: https://www.youtube.com/watch?v=1vNy9hIIvmQ
Det beskrivs som ett häftigt event där man marscherar in tillsammans i respektive tennisklubb med skylt vilken förening man tillhör. Det spelas musik och känns som en fin inramning. Tennis Väst säger att dom saknade Karlstads Tennisklubb föregående år. Så det vill vi ändra på genom att skicka lite spelsugna juniorer från Karlstad!
Så för er yngre medlemmar i Karlstads Tennisklubb som vill testa att spela några matcher, och att vi åker ner tillsammans i klubben finns nu en bra chans!
Karlstads Tennisklubb står för avgiften och vi betalar även milersättning denna gång när man samåker i egen bil. (ev försöker vi hitta en buss för att kunna åka gemensamt ner).
För Karlstads Tennisklubb blir Liselotte Örtlund ansvarig/samordnande för denna aktivitet.
Ni anmäler er dock till info@karlstadtk.se och anger att ni vill vara med på  ”SO Tour minitennistävling lördagen den 14 april i Vänersborg”, ert barns namn och ålder. Då det riktar sig mot barn ca 7-11 år som inte spelat så mycket matcher innan, så ser vi gärna att föräldrar åker med (ange gärna detta i anmälan så vi vet). Vi behöver även ställa upp med funktionärer för att hjälpa barnen hålla räkning. Minitennistävling avser även att man spelar med mjuka bollar, på små banor.
Detta är även en bra chans för föräldrar som vill börja engagera sig lite i föreningen att hjälpa till! Det kommer bli en roligt dag!
OBS: Senast 28 mars anmälan till Karlstads Tennisklubb så anmäler vi alla i grupp och ser till att avgift betalas. 
——-
Tennis Väst skriver även såhär om eventet.
Svensk Tennis Väst bjuder in till SO Tour minitennistävling lördagen den 14 april i Vänersborg. Förhoppningsvis ska ni ha fått en inbjudan redan genom ett utskick av en affisch! Vi är naturligtvis mycket glada att vi kan erbjuda alla regionens föreningar en uppföljare av förra årets populära Arena tennis. Även i år planerar vi att ha 40 minitennisbanor och inmarsch klubbvis. Vi är mycket stolta över att vi kan presentera att underhållningen kommer att skötas av Musikskolan Vänersborg. Det blir musik, dans och sång. Anmälan ska vara oss tillhanda senast 29 mars och det ska vara klubbanmälan. OBS! Vi har 200 platser och det är först till kvarn som gäller!
Vi behöver hjälp med dömningen av alla matcher. Därför föreslår vi följande:
För varje antal spelare anmälda enligt tabell nedan från samma förening får man ta med sig en ledare/domare 
1-5 spelare anmälda = 1 domare
6-10 spelare anmälda = 2 domare
11-15 spelare anmälda = 3 domare
16-20 spelare anmälda = 4 domare
21-25 spelare anmälda = 5 domare
26-30 spelare anmälda = 6 domare
 
Incheckning sker mellan 11:45-12:45! Inmarschen kommer att ske klubbvis och precis som förra året ber vi alla ledare att ta med en skylt med klubbens namn! I år kommer vi att köra tävlingen mellan 13:00-16:00! Därför ber jag er alla att se till att äta en ordentlig lunch innan spelstart. Under tävlingens gång gör vi en kortare paus där vi bjuder på saft och frukt. Ett körschema bifogas!