Aktiviteter under jullovet

Under jullovet planerar vi att arrangera flera tennisaktiviteter för de som är hemma och sugna på lite tennis och annat…!
Vi erbjuder kostnadsfritt följande:
1) Prova-på-tennis för barn/ungdomar 7-15 år som nyss börjat med tennis eller aldrig testat tidigare.
2) För barn/ungdomar som spelat några år erbjuder vi ett enkelt tävlingsupplägg med matchspel.
3) För vuxna KTK-medlemmar som spelat några år erbjuder vi ett enkelt tävlingsupplägg med matchspel.
4) För barn/ungdomar som spelat några år erbjuder även tre dagars tennisläger med vår huvudtränare samt några temablock under respektive dag. De tre olika inriktningar som är planerat är: 2/1 tema yoga/mental balans/återhämtning med Karin Holm, 3/1 tema styrketräning/stretching med Anna Lindström samt 4/1 tema kost/energi med Anna Lycke. Tema-delar blandas med tennispass! Det kommer bli roliga dagar med mycket tennis och inspiration!
Vår plan är att dela in våra juniorer i lämpliga grupper ålders- och spelkapacitetsmässigt. Under 27 och 28 december planerar vi någon typ av enkel tävling. beroende på antalet anmälda så bestämmer vi upplägg. Även denna tävling är kostnadsfri.
Prova-på-tennis är lämpligt för de som är rätt så nya med tennis såsom våra boll- och bus-grupper.
Vill du/ditt barn delta i ovan aktiviteter?
1) Du/ditt barns namn och födelseår.
2) Vilka aktiviteter ni vill delta i. 1) Prova-på tennis eller 2/3) KM/tävling/matchspel och/eller 4) tema-dagar. (vuxna medlemmar kan i detta erbjudande bara anmäla sig till 3) KM/tävling/matchspel.
Svar senast torsdag 20 december till info@karlstadtk.se 
Du kommer få ett mail med bekräftelse några dagar innan det börjar, vi räknar med att kunna ta emot alla som anmäler sig.