US-spelare på besök i Karlstads tennisklubb

Karlstads Tennisklubb har för närvarande extra hög intensitet på vissa A-lags pass. Gästande Alexander Brenner från USA spelar med oss vilket är otroligt utvecklande för våra A-lagsspelare. Han har en hög spelkapacitet och är en väldigt positiv kille som gillar tennis.

Alex spelar många internationella tävlingar och reser mycket. Nyss spelat turnering i Israel med spännande och jämna matcher. Nästa tävlingar blir totalt 5 Futures tävlingar i Afrika, bla Stellenbosch och därefter några US-turneringar som står på tur.
För närvarande världsrankad ca #2200 och US rank 160.
Vi önskar Alex stort lycka till i kommande tennistävlingar!
På bild även Karlstads Petter Cahp som ingår i klubbens A-lag.
Se en kort intervju med Alex här.

Karlstads Tennisklubb har för närvarande extra hög intensitet på vissa A-lags pass. Gästande Alexander Brenner från USA spelar med oss vilket är otroligt utvecklande för våra A-lagsspelare. Han har en hög spelkapacitet och är en väldigt positiv kille som gillar tennis.Alex spelar många internationella tävlingar och reser mycket. Nyss spelat turnering i Israel med spännande och jämna matcher. Nästa tävlingar blir totalt 5 Futures tävlingar i Afrika, bla Stellenbosch och därefter några US-turneringar som står på tur. För närvarande världsrankad ca #2200 och US rank 150.Vi önskar Alex stort lycka till i kommande tennistävlingar! Se en kort intervju med honom här.

Publicerat av Karlstads Tennisklubb Tisdag 16 oktober 2018