Styrelse 2019 haft första ordinarie möte

Styrelsen för nya verksamhetsåret har kommit igång i sitt arbete och jobbar på för tennisens bästa i Karlstad! Ett antal högintressanta ämnen avhandlades på veckans styrelsemöte.

Klubben har många aktiviteter planerade under året. I maj startar seriespelet, klubben har hela 14 serielag som deltar i år utomhusspelet.

En viktig del är förstås alla tävlingar som är på gång som blir mycket spännande. Först ut i juni blir Karlstad Open, sen Junior SM Race 16, Sen Baltic Sea Youth Games.

Vi kommer tex köra mer poolspel i fler klasser för Karlstad Open och testa om det blir ännu fler deltagare, det kommer bli fler matcher är vi övertygade om. Vi har diskuterat tränarrekrytering och utbildning inför hösten. Nya träningskläder är på gång nu i april, vi kommer snart köra en visningsdag för dessa.

Klubben jobbar på för att etablera ett tennisgymnasium (NIU) i Karlstad, det är en viktig pusselbit för att sätta tennisen i Karlstad på kartan.

I styrelsen på bild är från vänster: Mikael Skog, Maria Sjögelid, Jonas Wahrolin, Liselotte Örtlund, Per Polleryd och Per Borg. (saknas på bild suppleant Anna Christenson)