Snart ny termin 2018 på Karlstads Tennisklubb!

  1. Vår julavslutning kommer vara torsdag 21 december. Då träffas alla spelare och har lite roliga lekar på våra tennisbanor. Boka in detta tillfälle redan nu. Det kommer ett separat utskick framöver. Så även om du inte har träning denna torsdag är du varmt välkommen att delta!
  2. Sista träningsdag för 2017 är 22 december.
  3. Vill du minska/öka eller säga upp din träningsplats inför vårterminen 2018 måste du göra detta senast 10 december 2017, genom ett mail till info@karlstadtk.se. Vårtermin 2018 pågår sedan 8/1 tills 17/6 (där vi någon gång i maj när grusbanor öppnar flyttar vår träning utomhus i vanlig ordning).

    Vi har som vi informerat om tidigare gjort om terminsindelning så det är 2 terminer istället för 3 terminer från 2018. Ev avsteg kring uppsägning hanteras enligt vår betalpolicy:  https://karlstadtk.se/betalpolicy

  4. Efter 10 december kommer vi börja skicka ut fakturor för vårterminen 2018, enligt den träningsplanering som är för hösten. Och i möjligaste mån försöker vi behålla samma grupper och tider.
Vi har samma pris för spelad timme som under hösten 2017, men betalperioden förändras, då vi inför 2 längre terminer istället för 3 korta terminer. Se våra aktuella träningsavgifter här: https://karlstadtk.se/borja-spela/
Vi vill även passa på att fråga om någon vill vara med i styrelsearbetet kring föreningen eller hjälpa till på något sätt – tveka då inte att kontakta oss!
Stort tack för att ni är med i vår förening!