Slutspelsbiljetterna från Karlstads JSM kvaltävling för 16-åringar är utdelade!

I Pojkar 16 år ställdes John Magnusson Gidefjord från GLTK i Göteborg mot Tsegai Gebremeskel från Smedslättens LTK i Stockholm. Det vart en mycket jämn och välspelad match som avgjordes i matchtiebreak. Siffrorna skrevs till 6-4, 3-6, 10-6.
För Flickor 16 år möttes Rüya Laura Mavi (andra seedad) Mälarhöjdens IK Tennis mot Olivia Lindestaf (förstaseedad) från Helsingborgs TK. Efter finalen som tog 2.20 att spela skrevs resultat till 7-6(3), 6-3 till Rüya.
Det märkes i bägge finalmatcherna att det var mycket känslor inblandade. Båda matcherna var jämna och ingen ville ge bort en enda poäng gratis. Verkligen toppklass på tennisen i Racketcenter under tävlingen.
John och Rüya är nu tack vare vinst i Karlstad garanterade plats i slutspel i SM i Båstad månadsskiftet aug/sept.
Karlstads Tennisklubb har framgångsrikt stått värd för en populär nationell tävling och gjort detta på bästa sätt. 20-talet funktionärer har deltagit och arbetat för att kunna genomföra tävlingen. Tack också till det 50-tal deltagare som valde att komma till Karlstad och delta i tävlingen! Mängder med grym tennis och kämpainsatser under 4 dagar. Tävlingen har arrangerats under 29 juni till 2 juli av Karlstads Tennisklubb.
(tävlingens alla matcher finns här)