Populär sommartennisskola pågår med 115 barn som deltagare + ledare!

På Karlstads Tennisklubb pågår nu årets sommartennisskola som blivit fenomenalt populär.

Aldrig någonsin har föreningen haft så stor uppslutning till sommartennisen!

Hela 115 barn deltar och ca 15 ungdomar från Karlstads Tennisklubb agerar tränare under ledning av huvudtränare Mikael ”Ville” Vilhjálmsson. Större delen av deltagarna i sommarskolan har aldrig spelat tennis tidigare och ges nu möjlighet under 2 veckors tid på Racketcenter i Karlstad att förkovra sig i tennis och ha lite roliga fysiska aktiviteter/lekar under sommarlovet.

För de yngre handlar det om boll- och bus, att med lekar och skoj närma sig tennis. Detta gör att man får en bra relation till tennis och träning. För de lite äldre barnen blir det mer regelrätt träning och genomgång av grundslag, matchträning, taktik.

Vi spelar på utebanorna på Racketcenter i Karlstad under vecka 28 resp vecka 29. Kom gärna förbi och kika. Racketcenter har även under denna period 20 % rabatt på juniorracket och väskor, då det är många som saknar utrustning som vill kunna köpa detta.

Föreningen lånar förstås kostnadsfritt ut racket till de som behöver. Föreningen hoppas med denna satsning i år lägga grunden till många duktiga framtida tennisspelare från Värmland, oavsett om det blir på motionsnivå eller elitspelare!