Nybörjargrupper på gång!

Idag startade en av Karlstads Tennisklubbs nybörjarkurser för vuxna! Vi erbjuder nu ett antal kortare paketutbildningar i tennis på olika nivåer, utöver våra vecko-träningsgrupper.

Superkul att så många glada spelare nappat på vårt epost-utskick om denna möjlighet!

Föreningen har många barn och vuxna i kö som vill spela, som vi tar in så fort vi kan. Men ändå viss kö — och då är det extra kul att kunna erbjuda ett par kortare kurser som genomförs på några dagar, där många viktiga moment ingår, inkl teori från erfaren tränare under lugn fikastund.

Vi planerar att erbjuda denna typ av kurser framöver där vi har luckor i våra vanliga träningsgrupper, såsom tex under sommaren, skollov osv. Är du intresserad att få erbjudande om sådan här intensiv-/paketkurs så eposta ditt intresse till info@karlstadtk.se redan idag! Ange namn, personnummer, telefonnummer, adress och din nivå (nybörjare eller spelat innan), så kommer du få utskick nästa omgång som det är aktuellt!

Dagens vuxna nybörjargrupp hade väldigt roligt, och ett bevis för att det aldrig är för sent att komma igång med tennis! De fick runda av med ”dropboll”, ett moment som nästan blivit obligatorisk avslutning av ett träningspass för våra ungdomsgrupper. Superkul och lugn avslutning ihop för en grupp helt enkelt!

Nästa gång är det din tur för en tenniskurs på nybörjar- eller medelnivå? Eller hur?