Mellandags-tennisturnering 27/12!

Här kommer en julklapp till dig som är medlem i Karlstads Tennisklubb!
Onsdag den 27 december smäller vi till med en spontan mellandags-tennisturnering som avslutning på tennisåret! Eller kalla det – årets inofficiella klubbmästerskap för Karlstads Tennisklubb!
Vi bjuder in ALLA medlemmar i Karlstads Tennisklubb till en dag med tennismatcher!
Avsikten är att man ska få spela ett antal, korta/snabba matcher mot andra medlemmar på ungefär samma spelnivå. Detta är ett perfekt tillfälle för medlemmar som inte tävlat alls tidigare eller väldigt begränsat. Det ska vara enkelt och roligt! Både för juniorer och seniorer!
Senaste anmälningsdag: 21 december 2017
Anmälan: Via epost till info@karlstadtk.se (med ditt/ditt barns namn och födelseår, svara på detta mail bara)
Kostnad: Gratis
Tid för tävling: Onsdag 27/12 
Tävlingsledare: Andreas Lindgren (8:00 – 16:00), Emil Svensson (16:00 – 22:00)
Matchprogram: Skickas ut senast 23/12 via epost och anslag på https://karlstadtk.se 
Vi planerar att köra matcher för de yngsta på förmiddagen med början kl 08:00. Och sedan äldre senare under eftermiddagen/kväll. Exakt hur matcherna går till återkommer vi till beroende på uppslutning. När vi ser hur många som anmäler sig och kan vara med, så gör vi en lämplig planering efter det och skickar ut matchprogram via epost och lägger upp på hemsidan.
Vi förstår naturligtvis att en del är bortresta och inte kan vara med, men vi hoppas ändå att vi kan engagera många av våra medlemmar med en rolig tennisaktivitet under jullovet!