Mässa i Racketcenter -> Mixed Training Week -> prova på annan racketsport eller gym!

Racketcenter har kommande vecka industrimässa i tennishallen, men övriga delar i Racketcenter är öppna. Detta påverkar Karlstads Tennisklubb. Ändringarna gäller från och med söndag 1/5 till och med fredag 6/5 där det då inte blir någon vanlig tennisträning.

Däremot vill vi ge er som medlem möjlighet att prova något nytt/varierat och erbjuder alla (barn som vuxna) som tränar gruppträning att komma på sin vanliga träningstid till Racketcenter, och där prova på squash, pingis, badminton samt använda vårt gym fritt!

OBS: För boll- och busgrupperna söndag 13:00-15:15 och boll- och bus fredag 17:15 – 18:00 så sker tennisträning som vanligt, men samtliga på badmintonbanorna som minitennis.

För alla övriga grupp-pass gäller att ni kommer på er vanliga träningstid. Sen finns det några hinkar med squash- resp pingisrack vid reception som ni får låna kostnadsfritt. Badminton är tyvärr tämligen uppbokat kvällstid vardagar, men det finns banor för vissa grupper. Kolla gärna i receptionen vad som KTK har bokat. Vi har en tränare på plats i gymmet som guidar de yngre medlemmarna varje dag. För våra A/B/C-grupper och vuxna grupper har vi ingen tränare på plats, utan vi tänker att ni klurar ut på egen hand hur de andra sporterna fungerar… 😉

Så passa på att testa en annan träningsvariant denna vecka!

Tennisträning som vanligt igen från lördag 7 maj.