Klubbresa till Halloween Cup/GLTK

Karlstads Tennisklubb har varit på klubbresa till GLTK i Göteborg och tävlingen Halloween Cup, 13 juniorer som deltagit samt tränare och föräldrar med som support! Matcher dygnet runt så våra juniorer har fått prova på att spela matcher kl 01:00, 03:00, 04:00 osv. Helt galet roligt. Fin tävling där samtliga klasser spelas i form av poolspel, ca 300 deltagare.

Våra Karlstad-spelare står sig fint i konkurrensen och har vunnit många matcher. Många fått tuffa bataljer, vilket förstås är väldigt lärorikt.

Karlstads Tennisklubbs Benjamin Du tog en silvermedalj i pojksingel 11 år. Han tog sig till final från ett startfält på 28 killar, och mötte slutligen Ullevi TKs Love Nyquist. Love vann med 6-4, 7-6 i en jämn final.

Andra framgångar i tävlingen att notera är Emilia Nyberg/Erik Nordström som kom 2:a i mixed dubbel. Samt Erik som kom på 3:dje plats i pojksingel 14 år. Grattis!