Karlstad i stora framgångar under veteran SM utomhus 2018 i Båstad, 3 silver, 1 guld!

Karlstad har haft 2 duktiga spelare som deltagit framgångsrikt under SM i Båstad för veteraner som spelats  till .

Johan Christenson

Dels har vi Karlstads Tennisklubbs Johan Christenson som gick till final i två klasser. Dels i singel Herrar 55, där han spelade en spännande final mot Jens Caap, där Jens lyckades vinna med 6-2, 7-5. Ett fint silver till Johan.

Johan spelade även dubbel i Båstad, detta ihop med Anders Fransson. Duon gick till final här, och spelade mot Christian Hellten och Mats Olzon där denna match gick till supertiebreak. Med siffrorna 6-3, 1-6, 10-7 och därigenom fick Johan ett silver även i dubbel.

Andreas Lindgren

Dels har vi Andreas Lindgren boende i Karlstad, delvis engagerad i vår förening i olika aktiviteter, men som för närvarande tävlar för Elfsborg Tennis, som idag blev svensk mästare i tennis genom att vinna guld i SM H40-klassen! Han vann där över Joakim Svedlund med 6-3, 6-1.

Resultat singel: (Herrar 40)

Andreas spelade även dubbel i herrar 40, tillsammans med Rikard Roos, och där kom dom till final, men motståndet från Martin Lager och Fredrik Perman var på håret för tufft där avgörandet gick till supertiebreak. Siffrorna 7-6(4), 3-6, 11-9

Resultat dubbel: (Herrar 40)

Denna bedrift som Johan och Andreas gjort i årets SM 2018 har varit grym! Det är ett privilegium för Karlstads Tennisklubb att ha dessa envisa tävlingsspelare i Karlstad, och de är stora inspirationskällor hos många av våra yngre spelare.
Bra jobbat gubbar!