Höststart även i styrelsen för Karlstads Tennisklubb

Idag 22/8 har ledningen för Karlstads Tennisklubb haft styrelsemöte och höststart. Vi har 8-9 möten varje år, där vi jobbar med utveckling och styrning av vår förening. Allt styrelsearbete sker förstås helt oavlönat.  Vi är nio personer som aktivt arbetar med ledningen.

På bild (från vänster) Jörgen Ohlsson, Maria Sjögelid, Jonas Wahrolin, Sandra Andersson, Per Borg, Mikael Skog, Liselotte Örtlund och Ola Hallén (saknas på bild gör Simon Käll).

Karlstads Tennisklubb har en god ekonomi och en bra införsel med medlemmar, både nybörjare och duktiga spelare, intresset att spela tennis är väldigt stort i Karlstad.
Idag hade styrelsen fokus på många spännande saker som kommer hända närmsta 2 terminerna på klubben.
  • Vi initierade dialogen hur vi ska stärka tävlingsspelare i föreningen, då de är goda ambassadörer både internt och externt. De investerar mycket tid i tennisen och ger många fördelar för övriga i klubben.
  • Vi har en satsning på gång under året där vi ska öka antalet tävlingsspelare i föreningen. Detta genom ett projekt där vi jobbar med stöd av Svenska Tennisförbundet. Vi kommer återkomma i olika kommunikationer framöver, hur detta kommer till gagn för alla våra medlemmar.
  • Vi har ett antal aktiviteter på gång, med SUN TENNIS TOUR, visningsdag av träningskläder, Karlstad Cupen, utbildning i ”trygg idrott”, deltagande av Pride-tåg, Idrottens dag 13 september och tränarutveckling som pågår. Sen drar förstås seriespel igång inför hösten!
Ovan är bara en del av de ämnen vi avhandlat. Undrar du något om föreningen så är du varmt välkommen att höra av dig till någon av oss i styrelsen! Läs mer om styrelsen här.