Prova på dagen på Sundsta!

Karlstads Tennisklubb var i år representerade på Karlstad Kommuns prova på dag – http://karlstad.se/provapa på Sundsta där ca 45 föreningar var på plats. En väldigt trevlig dag i spontanidrottens tecken! Tennisen tycks vara högintressant av många baserat på mängden besökare på vår tillfälliga tennisplan! En hel del frågor och många som testade på. Tidvis kö att få prova/testa. 🙂

Föreningen anordnade även en tävling med lite ”boll i hink” övningar där priser var en-timmes pass på Racket-center på valfri bana.

Ca 14 juniorer från tennisklubben har har hjälpt till med genomförandet under dagen. Fokus har varit att under enkla former låta barn testa på tennis med mjuka bollar och minitennisnät. Var en väldigt lyckad dag, där många fick prova på tennis för första gången. Många frågor från folk som vill börja spela, både från vuxna och barn.

Vägen in till klubben är att man gör en intresseanmälan på föreningens hemsida på http://idrottonline.se/KarlstadsTK-Tennis/intresseanmalan Därefter kommer föreningen i mån av plats att kontakta folk i turordning i kölistan. Det är många som vill spela och föreningen försöker lösa det på bästa sätt. Ett bra sätt att börja spela är att anmäla sig nu, och hoppa på vår sommartennis som sker under 2 veckor i juli. Där försöker vi dela upp spelare i lämpliga grupper. Utskick kommer ske om tid och priser nu i juni.

En reaktion på ”Prova på dagen på Sundsta!

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Kommentarer är stängda.