Glatt gäng som provade familjetennispaketet

Karlstads TK har många kulörer i paletten. En av dessa som lyser extra denna vecka är en positiv och trevlig spelupplevelse, där vi haft ett glatt gäng som testade vårt familjetennispaket (träning 3 timmars pass med tydliga moment). Johanna, Andreas, Ramses (11 år) och Leona (9 år) har kört hårt med Bella som tränare!
Johanna Rixer, deltagare och mamma till de yngre i gruppen berättar:
– vi hade en jättefin kväll tillsammans med Bella. Jag tycker hon var duktig att fånga upp när ena barnet tyckte det var svårt och började tröttna, då ägnade sig Bella lite mer åt henne när vi andra skötte oss lite själva. Det är en svår uppgift att hålla alla nöjda och utmanade men ändå inte för svårt, när vi är i olika åldrar, har olika förkunskaper och olika intressenivå! Alla hade vi olika favoritmoment och jag tycker Bella var duktig på att läsa av och anpassa, samt vara lyhörd när vi ställde frågor.
– Ramses tyckte det var jättekul och han lärde sig till och med att serva, vilket var hans målsättning. Leona tyckte det var lite långt och det kändes vid något tillfälle som om hon skulle behöva bryta men fick tillbaks energin genom att Bella bollade lite med henne samt när vi spelade match tillsammans. Det var det roligaste momentet för oss som helhet – när vi fick spela ”på riktigt” och räkna poäng! Annars hade alla sina individuella favoritmoment. Allt som allt är vi jättenöjda och vi lärde massor. Vår målsättning var att barnen skulle få grunderna i tennis så att vi kan ha roligt tillsammans och det uppnåddes!
Så ni som vill göra något riktigt kul under sommaren, spela lite familjetennis på hemmaplan eller på resan! Kika in på vår hemsida karlstadtk.se för erbjudanden eller maila in på info@karlstadtk.se