Föreningskväll – Välkommen att beställa fina klubbkläder…

Här kommer lite spännande ☀ vårnyheter på tennisfronten!

Karlstads Tennisklubb har återkommande fått frågor av sina medlemmar om klubbkläder… Kul tycker vi! 

Just föreningskläder skapar en skön känsla av sammanhang och grupptillhörighet. Viktigt både för ung som gammal. Speciellt roligt när man är ute och spelar seriespel eller bara kör individuellt tävlingsspel i olika turneringar. Det är ju skoj då att få representera sin klubb i snygga, funktionella kläder! 

Detta har vi lyssnat på och nu ordnat en fin kollektion av tenniskläder/funktionskläder från Adidas med vårt klubbtryck och logotyp. Vi har skapat en prov-kollektion så det går att testa lämpliga kläder innan man bestämmer sig. Kollektionen vi valt ut kommer lagerföras flera år framöver av Adidas för oss.

Hur/vad: Karlstads Tennisklubb bjuder in till en drop-in-kväll för att prova kläder och möjlighet att ställa frågor om seriespel och annat.
När: torsdag 3 maj, kl 17:30 – 19:30 
Var: Racketcenter

Ni kommer kunna prova klubbkläder som man sedan kan få beställa till förmånliga priser, det finns även möjlighet att ställa frågor om högt och lågt. Vi kommer ha flera representanter från styrelsen på plats. 

Är ni nyfikna redan nu hur kläderna ser ut, surfa in på vår webbshop och kika. Den finns här: https://karlstadtk.se/webbshop

Alla beställningar (även under prova-på-kväll) administreras via hemsidan. Man provar, sedan beställer de plagg man önskar. Betalning sker vid beställning. Det går även att få sina initialer på träningsjacka och byxor så är det lätt att ha åtskilda från kompisarnas. 

När vi sedan skickar iväg beställning för dina kläder tar det ca 14 dagar att få hem.

Vi önskar er varmt välkomna på en härlig kväll och hoppas på stor uppslutning! Hör av er om det finns några frågor runt detta initiativ!