Emilia Hollman vann utmärkelsen ”Årets Fair Play” pris 2020

Årets Fair Play pris utdelas av Svenska Tennisförbundet Väst årligen.

Emilia tillhör en av många duktiga tennisspelare som har fostrats på senare år i Karlstads Tennisklubb. Emilia inspirerar många med sitt sätt att vara både på banan och utanför. Hon bidrar på alla nivåer för tennisklubben och är ett stort föredöme för sina kompisar. Priset kommer att delas ut på SvTF Västs årsmöte lördagen den 27 mars. Övriga nominerade till priset var: Max Grahn Bofors, Isa Nilsson Falköping och Arvid Hagejärd Mariestad

Kort intervju med Emilia:
Hur känns detta?
Jag blev förvånad men det kändes jättebra. Jag trodde inte att jag skulle vinna för att jag hade så starka motståndare. Jag är tacksam och glad för alla röster jag fått. Tack alla som har röstat på mig.

Vad innebär det för dig att få utmärkelsen årets Fair Play spelare i region Väst?

Det innebär att jag är på rätt väg när det gäller tennisen, både som spelare och tränare. Jag blir ännu mer motiverad och vill göra ett bra jobb både på och utanför planen. Jag vill fortsätta sprida tennisglädje och få fler att börja spela. Det är en stor ära att ha fått en så fin utmärkelse.

Hur kommer du fira detta? 

Jag ska fira med en god middag och mer tennis 🙂

 

https://www.tennisvast.se/Nyheter/Aktuellt/emiliahollmanvannutmarkelsenaretsfairplaypris2020/