50 barn i tennisaktiviteter under sportlovet!

Ca 50 barn och ungdomar deltar på Karlstads Tennisklubbs sportlovsaktiviteter med mängder av tennis och träning. Kul att kunna göra lite extra under ledighet för de som inte åkt iväg på skidsemester och annat. I tennisskolan varje morgon på Racketcenter deltar ett antal nya unga spelare som inte spelat innan. Senare på dagen deltar ett antal juniorer på olika spelnivå.

Vår gästtränare Jonathan Stenberg kör hårt med olika övningar och skapar bra energi och inspiration. Även våra juniortränare Anton, Linn och Emilia stöttar denna vecka i tränarrollen!

Många har väldigt kul på tennisbanorna denna vecka! Tennisglädje för alla! Heja!

Publicerat av Karlstads Tennisklubb Onsdag 27 februari 2019

Publicerat av Karlstads Tennisklubb Onsdag 27 februari 2019

Ca 50 barn och ungdomar deltar på Karlstads Tennisklubbs sportlovsaktiviteter med mängder av tennis och träning. Kul att kunna göra lite extra under ledighet för de som inte åkt iväg på skidsemester och annat. I tennisskolan varje morgon på Racketcenter deltar ett antal nya unga spelare som inte spelat innan. Senare på dagen deltar ett antal juniorer på olika spelnivå.Vår gästtränare Jonathan Stenberg kör hårt med olika övningar och skapar bra energi och inspiration. Även våra juniortränare Anton, Linn och Emilia stöttar denna vecka i tränarrollen!Många har väldigt kul på tennisbanorna denna vecka! Tennisglädje för alla! Heja!https://karlstadtk.se/50-barn-i-tennisaktiviteter-under-sportlovet/

Publicerat av Karlstads Tennisklubb Onsdag 27 februari 2019